Dostava i ugradnja

Ugradnja kamena

Ugradnja kamena

Uložili ste u kvalitetan i skup kamen a nakon što vam ga je “majstor”ugradio vaša (terasa, ograda, kuća ili vrt) ne izgledaju kako ste zamislili ?

ZAŠTO?

S kamenom ne može i ne zna svatko raditi iako će vam popriličan broj “zidara” i “keramičara” reći da oni to mogu “postaviti” ne zaboravite da ćete Vi taj zid ili ogradu kakvu su vam oni ostavili gledati 30 ili više godina.

Naša tvrtka se specijalizirala za kvalitetnu ugradnju svih vrsta kamena. Ako kamen kupite kod nas ne trebate brinuti tko će Vam ga ugraditi jer mi imamo iskusne majstore koji će posao obaviti stručno i uz poštivanje najviših estetskih kriterija.

Dostava kamena

Dostava kamena

Da bi posao bio stručno i kvalitetno obavljen trebate imati i dobrog majstora i dobar kamen. Dobar majstor može i od prosječnog kamena napraviti dobar posao, dok loš majstor može brzo i jednostavno upropastiti i najbolji kamen.

Naš savjet je da dobro razmislite i izaberete majstora sa iskustvom.

Pored usluga vezanih uz kamen možemo Vam ponuditi ugradnju keramike i ostale građevinske radove. Vršimo i dostavu materijala na Vaše gradilište na području cijele Hrvatske.